Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2008 18:42 - Ех,тези празници - какво ли не правят !!!
Автор: zaikoqd Категория: Забавление   
Прочетен: 395 Коментари: 0 Гласове:
0



Какво по-хубаво от един красив празник - ами два красиви празника на един ден !!! хехе ...

 Та днес е такъв специален ден,в който всеки би трябвало да се чувства специален,щастлив и обичан и да кара любимите си хора да се чувстват по същия начин ... Всичко започва с пожеланията за празника и свършва някъде там празничната маса (или под нея може би ) . Но много е важно как ще започне празничния ден - ето няколко предложения от мен (надявам се да усмихнат всички) :

- Честит Свети Трифон Валентин по прякор Зарезан ! Пожелавам ти тези два красиви празника да се слеят за теб като две качествени отлежали червени вина - за да се получи онова,от което щом човек отпие да си каже "Ех,колко красив е живота!",а в сърцето си да почувства само щастие и любов !!!

- Честит Свети Валентин и Весел Трифон Зарезан . Пожелавам ти днес да изпиеш три бутилки - една със щастие,една с радост и една с любов,а трапезата ти да е отрупана само със сладки приятелства и безброй лъчезарни усмивки .

- Трифон Валентин Честит ! Пожелавам ти днес да имаш проблем със зрението,защото около себе си ще виждаш единствено усмихнато щастие и безгрижна обич .

- Честит Празник ! Желая ти тази вечер да имаш много приятни изненади с говора и слуха ,защото ще чуваш само красиви думички ,а ще можеш да изричаш единствено всичко що е любов ,обич и приятелство.

- Весел Трифон Зарезан и Честит Свети Валентин ! Пожелавам ти всичко хубаво да ти върви като руйно вино и на сутринта да се събудиш вир вода,защото цяла вечер са те потапяли в щастие и обич. Нека вечерта ти да е трудна за рисуване,защото веселието ти ще е неповторимо !!!

.................

Е,това е от мен за сега - аз сядам на маста - Наздраве на всички ! Обичайте се и се чувствайте обичани !


Тагове:   празници,   Какво,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaikoqd
Категория: Забавление
Прочетен: 12146
Постинги: 3
Коментари: 1
Гласове: 15
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930